Wednesday, February 13, 2008

Mida meil on vaja - teade üldsusele


Tuli mõte, et me vajadused tuleb vahest veel kord kirja panna, et ka juhulugejad teaks, kuidas meid soovi korral aidata. Seega, kui teil on pakkuda ruume, ideid, nõu, oleme tänulikud!


Ruumid

Vajame Tartu linnas ruume, kus teha lastepäevahoidu. Et oleks aed, naabrid nõus.
Tegevus toimub päevaajal- seega, kui Te kell 17.00-18.00 tulete koju, on päevahoid lõppenud. Hetkel ütlevad paljud inimesed ära, nagu kartes, et veel 22.00 on läbi seina kisa kosta. Vastupidi, lastehoiu puhul oleks teil õhtuti vaiksed ruumid naabriteks. Me oleme ju näiteks palju stabiilsemad naabrid kui ütleme pidulised noored.
Pealegi ei pea vanemate auto hoovi peale sõitma, saab kokku leppida, et pargitakse eemale.


Teise variandina

Üks keskus laste ja peredega seotud MTÜdele.

Maja oleks linna poolt pakutud katus ütleme kahele päevahoiule, seega umbes 20 lapsele, õhtuti ja nädalalõpus võib ruume kasutada emadekool, rasedate ettevalmistus, võivad toimuda loengud, kasvõi Gordoni perekool. Oleks vastavate MTÜ-de kontor. Kompaktne - linnale kasulik, sest kui juba remont teha ja isegi kui aastate pärast vajub keegi osalistest ära, siis on katus teistele samalaadsetele organisatsioonidele edasi ja maja saab uue väljundi natukene. Linn ei remondi maja tühjalt.

Kasvatajad

Kõik, kes soovivad kasvatajad olla - märtsis saab läbi teha vastava lapsehoidja koolituse, mida eeskirjad vajavad, samuti saab teha toiduhügieeni koolituse. Palun andke endast nüüd märku - kõik, kellele ma olen kirjutanud (või on kahe silma vahele jäänud) andke endast märku.


Mööbel, mänguasjad

Eraettevõtjad ja FIE-d, kes toodavad lastemööblit, tehke oma pakkumine, meie esitame linnale hinnapakkumise.

6 comments:

joanamari said...

mina langen vist ma parameetrite pärast välja?

Anonymous said...

mis mõttes Joanamari?

joanamari said...

sünniaasta on eelmise sajandi keskpaiga number
diplomit pole
ja tervis ka pole esimeses nooruses tahe lastega töötada on
ja mingeid teadmisi ja kogemusi ka on aga mida oodatakse loodetakse õpetajalt?

Krista said...

Rääkisin oma (suurema) lapse hoidjale TLSi tegemistest ning uurisin, et kas ta ei sooviks ehk kasvatajaks tulla. Tal endal kolm last (suureks kasvatatud juba), töötanud on aastaid lasteaias ning hoiab nüüd ka lapsi. Aga ühtteist jäi veel lahtiseks. Kas need koolitused peab hoidja/ laste õpetaja omast taskust ise kinni maksma? Ja kas lapsehoidja peab läbima veel koolitusi lisaks kahele mainitule? Kui kaua see lapsehoidja koolitus kestab?
Seoses kombinatsiooniga teised asutused + päevahoid: kas võib mõnele emadekooli läbiviijale edasi anda siinkirjutatud inffi ja/või soovitada tal ühendust võtta mõne siin blogis mainitud e-maili aadressi kaudu?

Krista said...

Tänud, Ilona!

Anonymous said...

Mina olen jälle otsinud lapsi keda hoida. Olemas kutsetunnistus ja ruumid Tammelinnas. Telefon 5251896 või holzland@hot.ee