Wednesday, February 27, 2008

Meist lugu Postimehes

http://www.postimees.ee/280208/tartu_postimees/uudised/314467.php

5 comments:

joanamari said...

tublid naised!!!

Anonymous said...

Sasi jutuga seoses: mina ei näe siin võrdsust, et kõik lapsed käivad 350.- eest lasteaias ja mina pean maksma 5000.- oma laste hoiu eest kuus. See tähendab, et ülikooli ei saa ju lõpetada ja poole kohaga tööle on vaja minna juba selleks, et lapsi üldse kuhugi panna jõuaks...Sasi ei tohiks võrdsuse teemal küll sõna võtta

Ja Kristel Alltosaar rääkis midagi, et Aprilli kuuni saab Sotsiaalosakonnale projekti kirjutada--äkki üritaks sinna siis?

Merle said...

korrektsioon: lapsevanem ei maksa linna lasteaias mitte ainult kohatasu 350, vaid ka toiduraha. mu lapse lasteaias on täiskuu maksumuseks näiteks ca 800.

mis projekti sa mõtled s. abi osakonnale kirjutada? lastehoiu korraldamine on linna tööjaotuse kohaselt haridusosakonna rida, seega sellesisuline projekt saadetakse sinna edasi. ja aprillikuu deadline'na kõlab kahtlaselt :S, tavaliselt on projektide esitamise tähtaeg keset suve.

Eppppp said...

Merle. Huvi pärast - kas see 800 kr on kohatasu pluss toit või lisaks mingid asjad veel (nagu tantsutrenn vms)?

Merle said...

see 800 on kohatasu + toit, toidupäeva hind lasteaedades on erinev, selle võrra varieeruvad summad + veel see, mitu päeva laps kohal käib ja mitu sööki sööb, eks ole. aga kui tahaks veel last lasta lasteaias muud moodi arendada (tantsutrenni, inglise keel õppima vmt :P) tuleks juurde maksta. seega mu meelest pole munitsipaallasteaed enam sugugi odav lõbu, seda enam, kui võtta arvesse, milline on selle teenuse tase, mida selle raha eest saab. mu vanema lapse erakooli 1 kuu maks muide on odavam kui keskmise lapse lasteaiamaks :S