Thursday, February 28, 2008

Katkend kirjast. Ehk - heategevusliku rahasüsti küsimine?


teema:
MTÜ Tartu Lastehoiu Seltsi Tähtvere rühm pöördub Lions Club Eesti Tähtvere rühma poole

katkend:

"
Nagu näha, ei soovi linnavalitsus meile maksta sedasama pearaha, mida saab linnalt kaudselt lasteaias olev laps (ca 3000 kr kuus on ühe lapse halduskulud). Me ajame edasi seda asja edasi, aga see võtab aega. Samas on meil juba potentsiaalselt olemas võimalikud ruumid, kus peaks kohe hakkama maksma renti ning kuhu tuleks osta mänguväljaku sisustus...

Ja palve teile, kas oleks võimalik, et te aitate konkreetselt meie Tähtvere rühma, kuniks saame linnalt suurema ametliku toetuse? Ilmselt on siin nõiaring: linnavalitsus ei võta meid enne piisavalt tõsiselt, kuni me pole tõestanud, et suudame rühmad käima panna, ja neid ei saa käima panna enne, kui pole raha. (Ja raha pole meil endil piisavalt sisse süstida, sest me ei saa tööle minna, ja tööle ei saa me minna, sest meil pole lastele lasteiakohti jne...) Nii jõudsimegi mõtteni, et praeguses etapis aitaks väga, kui saaksime mõnevõrra heategevuslikku abi.
"

Sellise kirja saatsin äsja teele! Kui teil tuleb veel pähe mõtteid, soovitusi, kust küsida heategevuslikku raha, siis avaldage arvamust. Võibolla hoopis mingi kohalik ettevõte. Tundub, et meedia on meie teemast huvitatud ja sellele toetajale võib ehk osaks saada ka hea mainimine meedias.

Meie seisukohast võttes, siin on praegu kaks perspektiivi segamini. Lühiajaline (kiirelt rahasüsti vaja, et asi toimima hakkaks) ja pikaajaline (et meie tegevusest saaks kogu lasteaiandus paremini korraldatud, aga see võtab aega ;).

No comments: