Monday, March 3, 2008

Kiirelt paar üleskutset


- Kui oskate soovitada kedagi, kes oskad maagilise sõnaga "projekti kirjutada", palun, otsime sellist inimest appi. Näiteks kui on leitud maja, millest võiks saada "Tähtvere perekeskus" ja kust ja kuidas Eurorahasid küsida... Avatud Eesti Fondis on üks konkurss, millele peaksime kirjutama, aga kuna hetkel on meie tuumik kõik nii hõivatud, siis parema meelega leiaks kedagi proffi projektikirjutajat appi... Loomulikuklt loodame linnavalitsuselt endiselt abi, aga ei põlga ka muid rahasid ;).Ja projektikirjutajad saavad selle eest muidugi provisjponitasu ka, nagu komme on.

- Karlova ühel rühmal on endale koht leitud, aga samas on pakutud juba uusi ruume. Sellega seoses: kui siit loevad inimesed, kes Karlova kandis ja kelle lastele kohta vaja lasteaeda, palun andke endast teada.

- Ning ka igal pool mujal Tartu linnas olevad lasteaiakohata lapsed... Ühenduge meiega! Tegelikult saate kõik meid aidata. Mida pikem on meie nimekiri lastest, keda soovime aidata, seda suurem on ka tõenäosus, et linnavalitsus meid tõsiselt võtab ja mõtleb läbi süsteemse aitamise... kõigile võrdsed pearahad ja paindlikuma süsteemi nende rahade kasutamiseks.
Nii et ärge kõhelge meiega ühendust võtmast!
lastehoid@gmail.com või mõni muu blogi pealdises antud meiliaadress.

No comments: