Tuesday, June 17, 2008

Uusi lugusid ja NB! üleskutse

Vahepeal oleme avaldanud kaks uut arvamusartiklit:

Pille Rives: kas tõesti vanemate või hoopis linna valearvestus?


ja

Epp Petrone: reportaaž tuuleveskitega võitlemiselt.


Seis on praegu selline, et linnalt pole me ikkagi saanud inventaritoetust, kuigi selle kohta on lausa linnavalitsuse protokoll olemas, et meile see mitu kuud tagasi lubati... Aga äkki homme tuleb? Seni oleme asju oma rahade eest ostnud.

Ja esimeste rühmade vormistamine on enamvähem lõpule viidud, sellega seoses võibki teha üleskutse: aktiivsed lapsevanemad, mis iganes linnaosas, võtke ühendust lastehoid@gmail.com, aitame teid, kui tahate oma lastele rühma luua! See ei olegi nii keeruline. Vaja on paar kohahädas last(evanemat), leida kinnisvara (mis võib olla ka suhteliselt väike, kui teha väike rühm) ja kutsetunnistusega või pedagoogilise kõrgharidusega kasvataja.
Kuna meil on kasvatajatega viimasel ajal kontakte tekkinud ja samamoodi on sihikul mitu sobilikku kinnisvaraühikut, siis... mis meil puudu on? Õige ;) - uute rühmade lapsed. Või peaks otse ütlema: aktiivsed lapsevanemad.

3 comments:

Helen said...

kas kõik need, kes minu Tähtvere nimekirjas olid, on kohad saanud? Keegi alles hiljuti kirjutas mulle ja tundis huvi.

Eppppp said...

Ei usu, et k]ik on kohad saanud, eks asi ole natuke kaoses ka.

Mulle tundub, et enamik vanemaid ootab, et keegi neile selle hoiu korraldaks. Neil tuleb lihtsalt oodata, kuni see uus aktiivne Keegi tekiks, kes uue rühma endale ja teistele looks, meie aitame kaasa, aga ei tee seda nende eest ju.

Unknown said...

kaoseks ma küll asja ei nimetaks.
kuna meil on siiski vabatahtlikul tööl põhinev üritus, ei saa oodata, et me nüüd kogu linna lasteaia järjekorra ära paigutaks.
Kõik Tähtvere vanemad, kes Hiiele ei mahtunud, kutsusime Veski koosolekule.
Mõned on lasteaiakoha saanud, mõned tõesti ootavad, et tekiks uus rühm.
aga tekkimisega on tõesti nii, et kui oleks ruumid, siis võiks asja käima panna, aga ruumide otsimiseks on ilmsesti vanemate enda initsiatiivi vaja.