Thursday, September 11, 2008

Kuulutus: Tartu Lastehoiu Seltsis kaks vaba kohta


Meie seltsi hetkel kõige kallimas - aga väga heas! - rühmas on kaks vaba kohta.

See rühm asub Tartus, kesklinna-Tähtvere piiril, Veski 1, otse katoliku kiriku vastas vanas suurte akendega majas. On oma mänguväljak, on waldorf-suunitlus (kasvatajad on tulnud waldorf-suunaga Ploomikese lasteaiast; pole ühtegi plastist ega sünteetikast mänguasja, kõik lelud on kas käsitsi tehtud või looduseannid; kasutusel on kõik ülemaailmsed waldorfi-rituaalid ja joonistamistehnika jnejne.)

Seal hakkab olema kümme last (erinevas vanuses) ja kogu aeg tööl kaks kasvatajat. Pikk päev. Mahetoit, kolm söögikorda päevas.

Ja hind? Tartusse sisse kirjutatud lastele on see 2500 krooni kuus, pluss 500 krooni on toiduraha. (Kahjuks jah nii kallis, sest linnalt me alustamisoetust ikkagi pole saanud ja pearahad on suhteliselt väikesed, võrreldes reaalsete kuludega. Igaks juhuks märgin, et meie, korraldajad, oleme saanud 0 krooni tulu ja ainult oma aega, paberit, besiini jne kulutanud.)

Kuna kasvatajad jälgivad rühma dünaamikat, siis on vabad kohad:

- ühele 4-6 aastasele tüdrukule (või siis tüdrukule, kes kohe saaks 4)

- ühele üle 3-6 aastasele poisile.

PS. Kui huvitab see rühmakoht ja lapsel on samas linnalasteaias koht olemas, siis linnalasteaia koha saab peatada vastava lepinguga (näiteks aastaks) ning seejärel saab lapse pearaha taotleda meie seltsile.

Keda huvitab täpsemalt, ühenduge meie seltsi juhatajaga, Pille Rives, 5158093.

1 comment:

Unknown said...

Gauti paskolą 45 minučių! Ar jums reikia paskolos sumokėti savo sąskaitas ar pradėti savo verslą?
jei taip susisiekite su manimi provident.loancompany02@gmail.com